Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DK | UK

​Ring på telefon: 75 14 55 00

Mandag - Torsdag: 7.00 – 16.00

Fredag: 6.30 – 12.00

Kontakt os her

Nyheder​

JYSK park

​Silkeborgs nye stadion, med plads til 10.000 tilskuere og JYSK koncernen med Lars Larsen i spidsen som navnesponsor, er JYSK park netop færdiggjort i sommeren 2017.

Se mere »​​

TOLD

​Uniformering af TOLD’s tjenestebiler.

TOLD’s ønske om eget unikt design, blev designet af Sign Partner A/S.

Se mere »​​

BIG

​- et nyt shopping center i hjertet af Herlev.


Centeret huser nogle at landets største butikker blandet med cafe miljø biograf osv.

Se mere »​​

Ernst & Young

EY´s afdelinger i Danmark står skarpt og venligt med ny installeret skiltning.

​Der er valgt energi-rigtige løsninger med LED lys, der fremhæver logoet ved mørkets frembrud.

Se mere »​​

PRESSEMEDDELELSE

Skiltevirksomheden Sign Partner A/S styrker sin organisation i København og på Sjælland ved køb af mangeårig samarbejdspartner.

Se mere »​​

BILTEMA

Sign Partner A/S har netop leveret og monteret skiltning til BILTEMAs 2 nye varehuse og udskiftet facadeskilte i Ålborg.

Se mere »​​

​City 2

I forbindelse med centerets gennemgribende modernisering, blev der leveret og implementeret mere end 100 kvadratmeter indendørs Digitale LED skærme fra Sign Partner A/S.

Se mere »​​

Danish Crown

Byggede et af Europas mest moderne og højteknologisk kreaturslagterier
med en central beliggenhed lige ud til motorvejen E20.

Se mere »​

Digital LED skiltning

Markedsføring via digital LED skærme er en nem og hurtig vej til at fange opmærksomhed med et utal af muligheder og ideel for iøjefaldende kommunikation.

Se mere »​​

Mercedes Benz, Starmark, Vejle.

Lige ud til motorvej E45 ved Transportcentret i Vejle, har Sign Partner A/S leveret facadeskilte iht. Mercedez Benz' designmanual.

Kvaliteten skal give sig udtryk i farver, lysmængde og ikke mindst et energirigtigt produkt.

​​

Se mere »​​

DEN BLÅ PLANET

Hele Danmarks nye akvarium havde ”Grand Opening” i påsken 2013.

Bygherre og arkitekternes krav og forventninger til skiltning og udstillingsløsninger var meget høje, og der blev gennemført adskillige tests, hvad angår finish og overflader på skilte samt lys og lysmængder.

Se mere »​​

HARALD NYBORG - ny profilering med miljøvenlig LED-lys.

Bogstaver med LED - fremad, bagud og sidebelyst.
I forbindelse med HARALD NYBORG´s ønske om større synlighed af deres skiltning, ved anvendelse af energi-rigtige løsninger, blev Sign Partner A/S bedt om at komme med forslag/løsning.

​​Se mere »​​

Nyhed: PRISS, ny dansk grænse discount forretning i Süderlügum

Grænsehandlen går forrygende i tiden, og d. 15. juni 2012 åbnede en ny butik ved navn PRISS. Bag denne forretning står en kendt person i branchen, nemlig adm. direktør Niels Sterndorff. Beslutningen om at etablere en ny butik til Grand Opening var meget kort - og i den forbindelse blev Søren Frederiksen og Sign Partner A/S kontaktet, da folkene bag kæden tidligere har brugt os - og vidste at Sign Partner A/S selv kunne producere og montere skiltene hurtigt fra første kontakt.

​​Se mere »​​

Nyhed: Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er Vestdanmarks internationale lufthavn og skaber let adgang til og fra verden.

Sign Partner A/S har leveret og opsat informations og henvisningsskilte i alle mulige størrelser og farver - med og uden lys, på hele området i og omkring lufthavnens parkering.

​​Se mere »​​

Nyhed: SuperGros a/s, Ringsted

Vi har netop leveret og opsat facadeskilte til SuperGros a/s, Ringsted i forskellige stor formater på højlager bygningen lige ud til motorvej E20. Størrelserne er udformet under hensyn til de enkelte logoer så de fremstår tydeligt på bygningen. De er produceret i mål op til 7 meter høje og 12 meter i længden..

Se mere »​​

Nyhed: KOM-PLET - nye skilte

Sign Partner har netop leveret og opsat skilte hos indkøbskæden KOM-PLET som er et landsdækkende kædesamarbejde af specialforretninger med tilhørende: Værksted, salg, service og reservedele indenfor områderne: Agro - Skov - Have - Park.
Der er pt. 60 medlemmer i kæden.

Se mere »​​

Danske Bank

I forbindelse med Danske Banks kampagne - En af landets billigste banker - har Sign Partner A/S op sat sort/gul facadeskilte på 80 afdelinger over hele landet. Selve opsætningen blev foretaget over the night, således at alt blev skiftet om aftenen/natten, så det var på plads mandag morgen.

Se mere »​​

Nyhed: JYSK

er en international butikskæde, der sælger "alt til hjemmet", og som ejes af stifter Lars Larsen, kendt som hele landets købmand, der altid er klar med "et godt tilbud". I JYSK koncernen er der 15.000 medarbejdere og en omsætning på ca. 16 milliader kroner. Der er 1700 butikker i 34 lande. Sign Partner har netop leveret en portal, skiltene og folien til en optimeret butik i Tilst.

Se mere »​​

Nyhed: Musikhuset, Esbjerg

Vi har netop leveret en dekorativ udsmykning på Musikhuset i Esbjerg. Lin Utzon har designet opgaven, hvorefter vi har lavet program og udfræsning af fuglene i et enestående materiale og placeret på muren nøjagtig som Lin har bestemt . Materialet er Dibond en - sandwichplade bestående af plast med aluminium på begge sider. Dette holdbare og unikke materiale anvendes meget til skilte og facadebeklædning.

Se mere »​​

Nyhed: Dansk Design Center - Udstilling

Udstillingen it's a small world er udviklet i et samarbejde mellem Dansk Design Center, Danisch Crafts og Dansk Arkitektur Center på initiativ af Økonomi- og Erhvervsministeriet og Kulturministeriet. Udstillingen vises indtil 22. marts i Dansk Design Center, H.N. Andersens Boulevard 27, Kbh V. og skal efterfølgende vises internationalt. En del af udstillingen er leveret af Sign Partner A/S udført i Dibond et materiale hvis anvendelse kun fantasien sætter sin begrænsning. Dibond anvendes meget til skilte og facadebeklædning.

Se mere »​​

Nyhed: Din Bilpartner

Danmarks ældste værkstedskæde, Din Bilpartner, indledte 1. Juni 2009 et samarbejde med autogrossisten FTZ. Den Nye konstellation samt en stor efterspørgsel på de frie værksteder får Din Bilpartner til at stile efter en tidobling af medlemstallet inden for tre år. Skiltene leveres af Signpartner A/S.

Se mere »​​

Nyhed: NCC Property Development A/S - Nye skilte

I forbindelse med opførelsen af Skejby Company Park - Hedeager 1-5 har Sign Partner A/S leveret pyloner og skilte udendørs og indendørs. Bla. denne dobbeltsidet pylon med kobber svøb.

Se mere »​​

Nyhed: P. Christensen A/S i Kolding er flyttet i Danmarks største Mercedes-Benz bilhus

Ialt 7.500 m2 stort showroom og værksted. P. Christensen har i forbindelse med flytningen udvidet kraftigt – alene værkstedet i bilhuset vil have tæt på 50 service- og reparationspladser og vil rumme det sidste nye indenfor teknologi. Sign Partner A/S leverer skiltene m.v.

Se mere »​​

Gamle nyheder​

Nyhed: JELD-WEN - Nye skilte​

​I forbindelse med navneskifte fra VEST-WOOD til JELD-WEN i Danmark, Sverige, Finland og Estonia, har Sign Partner leveret nye skilte samt folie i samtlige afdelinger i disse lande.

Se mere »​​

Nyhed: Danske Bank - Nye skilte

​Banken køber op senest Sampo Bank i Finland, Estland, Letland, Litauen og Rusland i alt 158 filialer - plus ændring af BG Bank til Danske Bank opgaver som Sign Partner sørger for angående skilte og folie

​​Se mere »​​

Nyhed: Ny aftale med Nyt Syn​

Vi har indgået aftale med Nyt Syn om levering af skilte og folie.Nyt Syn har i alt 91 butikker over hele Danmark. (85 da de blev kunder hos os)

Se mere »​​

Nyhed: Mercedes-Benz/Ejner Hessel A/S – Nye Skilte​

I forbindelse med at Ejner Hessel A/S har overtaget Mercedes-Benz forhandler Henry Petersen A/S på sjælland, har Sign Partner A/S leveret skilte m.v. Ejner Hessel A/S overtager 6 forretninger/værksteder med i alt 190 medarbejdere.

Se mere »​​

​​Sign Partner A/S

CVR: 21124184 | Skagerrakvej 12, 6715 Esbjerg N

Telefon: 75 14 55 00 | E-mail: info@signpartner.dk