Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DK | UK

​Ring på telefon: 75 14 55 00

Mandag - Torsdag: 7.00 – 16.00

Fredag: 6.30 – 12.00

Kontakt os her

Facadebeklædning​ skaber unikke facader

Sign Partner A/S er ekspert inden for facadebeklædning til bygninger, broer og facader.

Facadebeklædninger er en af vores ekspertiser. Vi har mange års erfaring med facadebeklædning til unikke facader, hvor nuancer og farver går op i en højere enhed. Styrk jeres facade med en holdbar facadebeklædning som holder i mange år frem og giver jeres facade et helt unikt udtryk.  

   Få facadebeklædning i alle farver, typer og størrelser
   Montering af sandwichplader, Sinusplader & Dibond plader i hele DK
   20 års erfaring inden for branchen
   Fleksibel produktion
   Medlem af:
   3M - Qualified Manufacturer MCS Warranty
   Dansk Lysreklame Producenter
    European Sign Federatiion​

Utallige muligheder med sandwichplader på facaden

Hos Sign Partner tilbyder vi facadebeklædning med sandwichplader i aluminium og plastik. Sandwichplader, er et ganske unikt produkt med masser af muligheder. Sandwich-facadebeklædning sætter med sine utallige muligheder for form, farve og detalje et flot aftryk i bybilledet. Det kan bl.a. være en beklædning af jeres bygning med Sinusplader, som giver en smuk og rolig profil, der egner sig til alle bygninger. For eksempler se gerne billederne nedenfor som viser et udpluk af de mange af muligheder en beklædning af facaden tilbyder. 

Vi tilbyder facadebeklædning efter ønske

Vi har gode erfaringer, når det gælder facadebeklædning. Og vores styrke er netop i samarbejde med den enkelte kunde at skabe et unikt og tilfredsstillende resultat. Vi tages gerne med på råd, inden I træffer en endelig beslutning om facadebeklædningen, dennes udseende, funktion samt holdbarhed.

Denne materialetype fås i et væld af farver og nuancer, hvor det næsten kun er fantasien som sætter grænser inden for mulighederne facadereklame. Facadebeklædningen i aluminium og plastik skaber blikfang og giver bygninger og broer et helt unikt udtryk. Få gerne mere inspiration i vores galleri herunder.


Hvad er sandwichbeklædning?

Sandwichbeklædning er en plade bestående af aluminiumsplader med en kerne i eksempelvis plastik. Udover at fungere som elegant og moderne facadebeklædning er beklædningen velegnet til kreative løsninger inden for salgs - og udstillingselementer, lofts- og vægbeklædning, ruminddeling, indgangspartier og meget mere. I forbindelse med udstilling har vi stor erfaring med at benytte Dibond plader, hvor kun fantasien sætter grænser for form, farve og design. 

Få et uforpligtende tilbud til dine facader

Overvejer I sandwichbeklædning eller har I generelle spørgsmål til beklædning af jeres facade med mere, så er I mere end velkomne til at kontakte os for yderligere information på tlf. 75 14 55 00 eller sende en mail på info@signpartner.dk, så vender vi tilbage med et svar eller et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt. 

​Klar til at få et uforpligtende tilbud?

​Ring til en af vores konsulenter ved at klikke herunder

75 14 55 00

Du kan også få et gratis tilbud ved at udfylde

kontaktformularen herunder. Vi svarer hutigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Sign Partner A/S

CVR: 21124184 | Skagerrakvej 12, 6715 Esbjerg N

Telefon: 75 14 55 00 | E-mail: info@signpartner.dk