Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om Sign Partner​ & Bentzen

Sign Partner A/S og Bentzen Signs A/S fusionerede i 2015 med hovedsæde i Esbjerg. Fusionen har understøttet ambition og strategi til sammen med mere end 50 års erfaring.

Vi står for nyskabelse, fleksibilitet og meget høje kvalitetskrav. Skilteproduktionen er håndværkspræget, hvor vi kan tilbyde det bedste inden for branchen. Vi har nye og superteknologiske maskiner, hvorfor vi til enhver tid kan følge udviklingen inden for branchen. Vi er altid i stand til at klare selv de vanskeligste opgaver.

Vi gennemfører idéoplæg, konstruktionsforslag, tilbudsudarbejdelse og produktionsgrundlag ud fra en erfaring af adskillige små og store skilteprojekter gennem årene.

Facadebeklædning er også en væsentlig del af produktionen, hvor vi med sandwichplader og aluminiumplader, forarbejder disse til mange forskellige formål. Se de flotte eksempler på hjemmesiden her.

Vores medarbejdere rådgiver kompetent om udformning og anvendt teknologi, altid med det resultat for øje, at levere den optimale løsning til lige netop dit projekt.

​Alt dette har givet et solidt kendskab til løsningen af de udfordringer, som løbende kan opstå i forbindelse med håndteringen af små og store skilteprojekter i ind- og udland.

I dag er vi en toptrimmet moderne virksomhed, der leverer innovative skilteløsninger af enhver art: Med eller uden lys – til inden- og udendørs brug – i enhver tænkelig form og størrelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser! Vores kompetencer spænder fra det mindste diodelysskilt/LED skilt til de største lysreklamer i neon samt facadebeklædning.

Vi har et hold af 55 dygtige medarbejdere og råder tilsammen over 6.534 m2, der er specielt bygget til skiltebranchen, som bl.a. betyder, at størrelse ikke har nogen begrænsning. Vi har montagehold i hele Danmark og kontakter til montagefirmaer i hele Norden.

Kontakt os gerne - vi står altid parat til at give et professionelt og uforpligtende tilbud.

Profilér din virksomhed professionelt
​- vi rådgiver og vejleder gerne 

​Vi er altid lydhør og kommer gerne med faglige inputs, der bygger på årelang erfaring som skiltefirma.​​

Skilte i alle farver, typer og størrelser

Vores montører kører ud i hele landet

Mere end 40 års erfaring inden for skiltning

Fleksibel produktion

Kontakt

75 14 55 00 (Vest)

36 34 20 00 (Øst)

Åbningstider

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.00 - 16.00

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 06.30 - 12.00

Helligdage: lukket

samarbejdspartnere