Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DK | UK

​Ring på telefon: 75 14 55 00

Mandag - Torsdag: 7.00 – 16.00

Fredag: 6.30 – 12.00

Kontakt os her

Firmaprofil​

Sign Partner A/S blev etableret i 1995 af Jørgen Bjørnskov og er et kendt og velrenomeret navn inden for branchen. Jørgen Bjørnskov har en tidligere karriere med 18 års erfaring i et af Nord Europas største skiltefirmaer. (Jørgen Bjørnskov 90 % ejer og grundlægger af Sign Partner A/S og Brian Jacobsen 10% ejer i 2012). Firmaet er derigennem startet med bred indsigt til markedets krav og ønsker.

Vi står for nyskabelse, fleksibilitet og meget høje kvalitetskrav. Skilteproduktionen er håndværkspræget, hvor vi kan tilbyde det bedste inden for branchen. Vi har naturligvis nye og superteknologiske maskiner, hvor dette er påkrævet. Vi er altid i stand til at klare selv de største og vanskeligste opgaver. Skulle det ske, at vi må inddrage en arbejdsopgave i produktionen, som vi ikke selv har i huset, har vi mulighed for at bruge et godt netværk af underleverandører.

Vi gennemfører idéoplæg, konstruktionsforslag, tilbudsudarbejdelse og produktionsgrundlag på adskillige af de seneste års små og store skilteprojekter.

Alt dette har givet et solidt kendskab til løsningen af de problemer som løbende kan opstå i forbindelse med håndteringen af små og store skilteprojekter i ind- og udland.

Facadebeklædning er også en væsentlig del af produktionen i Sign Partner A/S, hvor vi med Alucobond plader forarbejder disse til mange forskellig formål. Se de flotte eksempler på hjemmesiden her.

Vi er p.t. 48 ansatte i virksomheden og råder desuden over montagehold i hele landet. I dag er hele virksomheden rykket sammen fra 3 adresser til én adresse, nemlig Skagerrakvej 12 i Esbjerg. Her er vi i moderne lokaler, hvor vi i optimale omgivelser kan udføre projekter og tilbyde medarbejdere et behageligt arbejdsmiljø.

Sign Partner råder over 5.800 m2 på Skagerrakvej 12, 6715 Esbjerg N.

Sign Partner blev i 1999 optaget i den landsdækkende brancheforening DLP- Dansk Lysskilte Producenter, der består af de største skiltefirmaer i Danmark inden for skilte, lysskilte og skilteløsninger med videre.​​​

​​Sign Partner A/S

CVR: 21124184 | Skagerrakvej 12, 6715 Esbjerg N

Telefon: 75 14 55 00 | E-mail: info@signpartner.dk