Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Dansk Industri - organisation for erhvervslivet

Dansk Industris nye hus på Rådhuspladsen er uden tvivl en af Københavns mest fascinerende bygninger. Så vi er naturligvis stolte over at vi blev udvalgt som leverandør af skilte til dette spændende og udfordrende projekt der blev afsluttet i foråret 2013.

Industriens Hus har igennem tiderne gennemgået flere forandringer, men bygningen har altid været kendetegnet af et væld af lysreklamer. Dette har heller ikke ændret sig med den sidste totale modernisering, men der er tænkt mere helhedsorienteret og æstetisk denne gang. Arkitekterne havde en vision om skilte monteret imellem glasfacaden og de indvendige stålkonstruktioner. Et sådant koncept kræver meget tynde skilte, hvilket giver særlige udfordringer, så vi løste denne opgave med udviklingen af et nyt LED-produkt, der opfylder Dansk Industris design-ønsker til punkt og prikke. De spændende innovative LED skilte der nu præger den flotte bygning taler for sig selv.

Vi kan i øvrigt kigge tilbage på et positivt samarbejde med Dansk Industri igennem flere år, hvor vi blandt andet leverede mange af de skilte, der smykkede det gamle Industriens Hus. Desuden har vi leveret skilte til DI i Ørestaden og på Sundkrogskajen.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

samarbejdspartnere

3m-logo     dlp-logo      esf-mini_7015     vi-stoetter-esbjergfestuge_10873      3m

logo svg

​CVR: 21124184

info@signpartner.dk

Mandag – torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

06.30 - 12.00

Helligdage

Lukket

Mandag - Torsdag

07.30 - 15.30

Fredag

07.30 - 15.00

Helligdage

Lukket